full screen background image

Master în limba engleză, la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava

usv sigla     Din toamna acestui an, la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) se doreşte iniţierea unui program de studii de masterat în limba engleză, acesta urmând să funcţioneze în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică.

Prezent la Suceava, Fernando Peña López, Responsabil Relatii Internationale al Universităţii din Coruna, va semna, joi, cu conducerea universităţii sucevene, reprezentată prin prorector prof univ dr. Gabriela Prelipcean,  acordul de colaborare de “Double Degree” pentru
programul de master comun denumit – “New Tourist Products and Destination Management”.

Potrivit prof. univ. dr. Carmen Năstase, decanul facultăţii menţionate, a declarat:

“Masterul va fi în domeniul Administrarea afacerilor, orientat pe turism. Acesta va avea o durată de doi ani. Studenţi selectaţi de la USV vor avea posibilitatea sa participe la internship-uri şi stadii de practică în Spania şi de asemenea studenţi selectaţi din Spania vor avea posibilitatea să studieze în Romania.  Considerăm că va exista adresabilitate din partea absolvenţilor de facultate, ţinând cont că un astfel de program se va finaliza cu o dublă diplomă, ceea ce va permite absovenţilor să îşi găsească mai usor un loc de muncă pe piaţa europenă”.

comments

comments