full screen background image

Lector Universitar Doctor, Cătălina Pânzariu, la Dimineţi Animate

panzariu viva     Matinalii Andrada și Călin au stat, azi, de vorbă cu doamna Lector Universitar Doctor, Cătălina Pânzariu, de la Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării din cadrul Universității “Ștefan cel Mare” din Suceava!

Așa am aflat că Universitatea pregătește pentru luna aprilie un colocviu internațional în colaborare cu Universitatea din Casablanca!

“Avem un eveniment al Universității sucevene și implicit al Facultății de Litere. Vorbim de un colocviu internațional, româno-marocan, un colocviu ce își propune asigurarea tehnicilor de învățare și dezvoltare în învățământul superior.

Acest colcviu care se desfășoară în Casablanca, Maroc pe 23 și 24 aprilie și este organizat sub forma unui dialog cu o persoană foarte amabilă de la Universitatea Hassan al Doilea din Casablanca, vorbesc de domnul Adel Fardah de la Departamentul de Hispanistică cu care am colaborat, am negociat, am implentat și în final am perfectat acest colocviu.

La acest colocviu pot participa diverse cadre didactice ale învățământului universitar românesc și nu numai deoarece tematica este destul de vastă, destul de deschisă tuturor politicilor educaționale pe care învățământul superior românesc le promovează  cu succes”, a spus doamna Pânzariu.

comments

comments