full screen background image

Propunerea săptămânii 26 ianuarie – 1 februarie


PROPUNEREA SAPTAMANII CU ADD_12 ian 2015Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • BOIER BIBESCU – Abia Aștept să Vină Vara
0:00

A fost dezvăluit public numele artiștilor care interpretează colaborarea lansată de Roton în urmă cu câteva zile: “Abia aștept să vină vara!”
Liderii mișcării cer ca vara să fie repusă în drepturi în toată țara, din Costinești până în București, cât mai repede cu putință. Identitățile lor sunt încă necunoscute, dar odată ce ascultătorii li se vor alătura împotriva gerului punând piesa pe repeat, vor recunoaște imediat cine se află în spatele curajoasei inițiative: Boier Bibescu, Jayoh, Colors in Stereo și Alex Mataev.

  • DAN BITTMAN – Și Îngerii au Demonii lor
0:00

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a lansat o nouă piesa, “Și îngerii au demonii lor”, cu un mesaj puternic și un videoclip pe măsură, filmat într-o locație specială.

“Noul single este produs de băieții de la KAZIBO Music – Alex Pelin și Ovidiu Baciu, doi tineri compozitori foarte talentați, cu un palmares impresionant. Mi-a plăcut foarte tare piesa încă din prima clipă în care am ascultat negativul, am înregistrat-o chiar atunci și aceea a rămas varianta finală”, a explicat Bittman.

Muzica noii piese este semnată de cei doi, iar Dan Bittman și-a pus și el amprenta asupra versurilor. “Melodia are un mesaj puternic, dezvăluit chiar din titlu. Așa cum se întâmplă în viață, de multe ori întâlnești două personalităti într-o singură persoană: îngerul rau si ingerul bun”, a spus cântărețul.

  • KATY PERRY – Legendary Lovers
0:00

Prism a apărut în 2013, este al 4-lea album de studio lansat de Katy și până acum a înregistrat nu mai pușin de 9 piese lansate ca single ce au fost prezente în topuri. Cele mai cunoscute și mediatizate sunt Walking on air, Roar, Unconditionally, This is how we do și bineințeles, Dark Horse. Dintr-un total de 13 piese, atâtea câte găsim pe albumul anunțat, avem acum cea de a 10-a piesă lansată pe single. Este o nouă colaborare – atât la compoziție cât și ca productie, între Perry și Max Martin, Legendary Lovers.

Care este melodia ta preferată?

  • BOIER BIBESCU - Abia Aștept să Vină Vara (50%)
  • DAN BITTMAN - Și Îngerii au Demonii lor (50%)
  • KATY PERRY - Legendary Lovers (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments