full screen background image

PNL şi-a stabilit delegaţia pentru consultările de la Cotroceni

alina gorghiu     Vicepreşedintele PNL, Mihai Voicu, a anunţat, luni, componenţa delegaţiei pentru consultările de la Cotroceni, care va fi condusă de co-preşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, fiind conturat mandatul politic în privinţa legilor electorale, a finanţării campaniilor şi imunitatea parlamentarilor.

“Delegaţia nostră va fi condusă de co-preşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga. Vor mai participa Cătălin Predoiu, Mihai Voicu, Gheorghe Flutur şi Ciprian Dobre, preşedintele consiliului judeţean Mureş”, a spus vicepreşedintele PNL.

Voicu a menţionat că PNL susţine revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin, “un lucru care ţine de reprezentarea democratică şi de legitimitatea alesului local”, acelaşi mod de alegere fiind susţinut şi pentru preşedinţii consiliilor judeţene.

În privinţa alegerilor parlamentare, vicepreşedintele PNL a afirmat că liberalii susţin reducerea semnificativă a numărului de parlamentari şi “împiedicarea ca pe cale artificială, din cauza efectelor legii electorale, acest număr de parlamentari să crească în urma alegerilor”.

comments

comments