full screen background image

Continuă lucrările la reţelele de apă şi de canalizare din Rădăuţi

maerean 2     Lucrările de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă şi de canalizare în municipiul Rădăuţi continuă, atât timp cât condiţiile meteorologice vor permite.

Într-o intervenţie telefonică pentru Radio VIVA FM, primarul interimar al localităţii, Tiberiu Maerean, a recunoscut, luni, că lucrările creează disconfort rădăuţenilor, dar a spus că municipalitatea caută soluţii pentru modernizarea reţelei stradale.

Maerean: “Lucrările de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă şi de canalizare în municipiul Rădăuţi vor continua. Ele continuă chiar acum, pentru că timpul, spre bucuria noastră, permite acest lucru. Trebuie să ţinem cont şi de faptul că, în această perioadă a anului, şi circulaţia auto este mai redusă. Când se lucrează, apar şi gropi. În legătură cu acoperirea lor, sper să putem prinde în proiectul de buget lucrări de modernizare şi extindere a reţelei de străzi din municipiul Rădăuţi. În acest sens, în afară de fondurile proprii, ne vom adresa şi Ministerului Dezvoltării Regionale, pentru a suplimenta cu fonduri rezolvarea acestei probleme.”

comments

comments