full screen background image

Sute de pachete cu ţigări ascunse în roata de rezervă a unui autoturism, descoperite în Vama Siret

tigro1     Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit, ascunse în  roata de rezervă şi sub scaunele din faţă ale  unui autoturism, aproximativ 500 de pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană. Şoferul maşinii a fost sancţionat contravenţional, cu amendă, în valoare de 5.000 de lei, iar ţigările, în valoare de aproximativ 600 de lei, au fost ridicate, în vederea confiscării.

În  această dimineaţă, în jurul orei  5.00, s-a prezentat în PTF Siret, pe sensul de intrare în ţară, Ion M., cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, în vârstă de 33 de ani, conducând un autoturism marca Kia Sorento, înmatriculat în Ucraina.

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană,  poliţiştii  de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

Astfel, a fost descoperită, ascunsă în  roata de rezervă şi sub scaunele din faţă ale autoturismului, cantitatea de 480 de pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de aproximativ 600 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, cu amendă, în valoare de 5.000 de lei.

comments

comments