full screen background image

Un tânăr angajat ca şofer pe maxi-taxi a furat bani şi scule din maşina pe care o conducea

maxitaxi     În noapte de miercuri, la ora 23.12, un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliția despre faptul că un tânăr, de 26 de ani, din comuna Şcheia, i-a sustras, dintr-un microbuz, suma de 370 de lei și mai multe scule auto.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că victima l-a angajat pe tânăr, în calitate de conducător auto, pe microbuzul utilizat în regim de maxi taxi.

În jurul orelor 12.00, tânărul l-a apelat pe telefonul mobil şi i-a adus la cunoştinţă faptul că a primit o amendă, pentru că nu avea asupra sa documentele autoutilitarei.

În jurul orelor 20.00, persoana vătămată s-a deplasat pe str. Staţiunii din municipiul Suceava, unde se afla parcat microbuzul.

După verificarea acestuia, a constatat faptul că din torpedou lipseşte suma de 370 de lei și mai multe scule auto, iar tânărul angajat ca și conducător auto nu răspunde la telefon.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorului și recuperarea prejudiciului, estimat la circa 450 de lei.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza