full screen background image

Un tânăr angajat ca şofer pe maxi-taxi a furat bani şi scule din maşina pe care o conducea

maxitaxi     În noapte de miercuri, la ora 23.12, un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliția despre faptul că un tânăr, de 26 de ani, din comuna Şcheia, i-a sustras, dintr-un microbuz, suma de 370 de lei și mai multe scule auto.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că victima l-a angajat pe tânăr, în calitate de conducător auto, pe microbuzul utilizat în regim de maxi taxi.

În jurul orelor 12.00, tânărul l-a apelat pe telefonul mobil şi i-a adus la cunoştinţă faptul că a primit o amendă, pentru că nu avea asupra sa documentele autoutilitarei.

În jurul orelor 20.00, persoana vătămată s-a deplasat pe str. Staţiunii din municipiul Suceava, unde se afla parcat microbuzul.

După verificarea acestuia, a constatat faptul că din torpedou lipseşte suma de 370 de lei și mai multe scule auto, iar tânărul angajat ca și conducător auto nu răspunde la telefon.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorului și recuperarea prejudiciului, estimat la circa 450 de lei.

comments

comments