full screen background image

Trei dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

Politia rutiera     Marţi, la ora 06.10, pe DJ 208, în localitatea Preuteşti, polițiștii au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat, de 30 de ani, localnic.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La ora 13.55, pe DN 2, în afara localităţii Dănila, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit pentru control autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un bărbat, de 49 de ani, din comuna Marginea.
În urma verificării documentelor, polițiștii au stabilit faptul că, autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată din 15.01.2015.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

În seara aceleiaşi zile, la ora 21.20, pe strada Calea Cernăuţi, din oraşul Vicovu de Sus, polițiștii au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat, de 45 de ani,  din localitate.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments