full screen background image

Reabilitarea străzii Sucevei din Fălticeni, blocată de lucrările la reţelele de apă şi de canalizare

strada sucevei     Reabilitarea străzii Sucevei din muncipiul Fălticeni a fost blocată de proiectul de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi de canalizare din localitate.

Primarul de Fălticeni, Cătălin Coman, invitat în emisiunea “Faţă în faţă”, realizată, marţi, la Radio VIVA FM Fălticeni, a declarat că pe respectiva arteră de circulaţie se efectuează, în acest moment, doar lucrările care pot fi făcute în condiţii meteorologice mai puţin favorabile.

Coman: “Au fost introduse patru conducte paralele, pe toată lungimea străzii Sucevei, două pentru apă, una pentru canalizare şi una pentru refularea apei menajere, plus tot ceea ce înseamnă branşamente. Era una dintre străzile municipiului care nu beneficia de aceste facilităţi şi nu era un lucru deloc normal. Am stat cu banii pregătiţi şi în 2013, şi în 2014… Avem proiect, avem contractul de lucrări semnat, avem bani, avem tot ceea ce ne trebuie. Fălticenenii au văzut că şi în aceste zile se lucrează, la  acele categorii de lucrări care se pot efectua în condiţii meteo nefavorabile. Pentru că, într-adevăr, strada arată foarte rău, nemaifiind reparată capital de prin 1988.”

comments

comments