full screen background image

Primăria Suceava vrea să stârpească pirateria în transportul inter-județean de persoane

maxitaxi     Conducerea administrației sucevene este nemulțumită de șoferii curselor inter-județene care “fură” clienții societății TPL și ai operatorilor maxi -taxi.

Primarul Ion Lungu a declarat, miercuri, că fenomenul de piraterie “trebuie stârpit” cu ajutorul Poliției Rutiere și al Autorității Rutiere.

El a precizat că speră să rezolve cât mai repede “această problemă delicată”, la fel cum a făcut-o în urmă cu mai mulți ani cu maxi – taximetriștii “pirat”.

Lungu: “Primăria Suceava este obligată să dea, acestor transportatori, câte o staţie de oprire, la intrarea şi la ieşirea din oraş. Dar ei opresc în fiecare staţie şi iau călătorii celor de la TPL, asta este realitatea. S-au întreprins nişte controale, s-au luat nişte măsuri, dar se pare că nu sunt suficiente. Stau, în staţiile de autobuz, câtre 3-4 maxi-taxi şi aşteaptă. Nu că vin, opresc şi pleacă mai departe. Singuri nu reuşim să stăpânim fenomenul, nu am atâţia poliţişti locali pentru o turmă de iepuri, să păzim fiecare maxi-taxi. Trebuie să stârpim acest fenomen de piraterie.”

comments

comments