full screen background image

Social-democrații se reunesc în Comitetul Executiv Național, la 30 și 31 ianuarie

psd     Social-democrații se reunesc în Comitetul Executiv Național (CExN) la 30 și 31 ianuarie, a anunțat luni președintele PSD, premierul Victor Ponta.

“Am confirmat reuniunea CExN și a grupurilor parlamentare pentru 30 și 31 ianuarie și, în cadrul Comitetului Executiv și cu grupurile, vom lua decizii care țin de convocarea Consiliului Național și a celorlalte structuri statutare. (…) Organizația de București este condusă de dna Andronescu. Am discutat cu dna Andronescu și cu ceilalți lideri din București și la CExN ne vor spune de ce au nevoie pentru a-și întări activitatea. Comitetul este cel care decide asupra măsurilor de organizare internă”, a declarat Victor Ponta la finalul reuniunii Biroului Permanent Național al PSD.

El a subliniat că toate organizațiile au nevoie să se întărească pentru “bătăliile politice”.

“PSD are o anumită sarcină, de a asigura guvernarea la nivel central și local, și asta vom face în continuare”, a adăugat el.

Întrebat dacă vor fi excluși din partid cei care vor vota o eventuală moțiunea de cenzură, Ponta a răspuns: “Normal, pentru că nu poți să votezi o moțiune de cenzură împotriva propriului partid. E un lucru pe care orice partid îl face. Deocamdată nu știm despre ce moțiune vorbim, adică nu pot să exclud pe cineva care va vota o moțiune care încă nu a fost depusă”.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza