full screen background image

Propunerea săptămânii 19 – 25 ianuarie


PROPUNEREA SAPTAMANII CU ADD_12 ian 2015Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • HOZIER – Take Me To Church
0:00

Hozier este un cântăreț și compozitor irlandez. EP -ul lui de debut, Take me to the church a stârnit valuri de controverse din cauza versurilor care fac trimitere directă la relațiile dintre persoane de același sex, la homofobie, la violența împotriva acestora.
Cântărețul spune doar că piesa, laolaltă cu videoclipul nu vor decât să scoată în evidență umanitatea cu toate aspectele ei, cu toate prejudecățile ei.
O melodie manifest, care ne pune pe gânduri și ne îndeamnă la meditație asupra unor realități pe care ne prefacem că nu există.

  • KENDJI GIRAC – Andalouse
0:00

Se numește Kendji Girac și este un tânăr din Franța care a câștigat a treia ediție a concursului The Voice.
După competitie, Kendji a lansat un prim EP – acesta incluzand și piesa Color Gitano, o combinație de flamenco/dance și pop, cântată în franceză și spaniolă. De altfel, parte din aceste caracteristici le găsim și în piesa ce reprezintă debutul său internațional: Andalouse se numește acest single, iar clipul acestuia deține deja reconduri de vizualizări în țara natală a artistului. Cum și în România avem de câțiva ani artiști francezi în top, Maitre Gims, Indila sau Magic System, este de așteptat un success și din partea lui Kendji Girac.

  • SORE – Magnet De Frigider
0:00

Cântăreaţa Sore a lansat recent un nou single, intitulat “Magnet de frigider”, o melodie de dragoste al cărei videoclip este deja disponibil pe YouTube.
“«Magnet de frigider» este o poveste în care oricine se poate regăsi, pentru că, la un moment dat în viaţă, fiecare dintre noi iubeşte. În videoclip, eu întruchipez iubirea dintre protagonişti… o iubire intensă, dar şi complicată, cu suişuri şi coborâşuri. Finalul poveştii poate părea trist, dar de fapt oferă posibilitatea unui nou început, asemenea derulării anotimpurilor”, a declarat Sore despre piesa nou lansată.

Care este melodia ta preferată?

  • HOZIER - Take Me To Church (67%)
  • SORE - Magnet De Frigider (33%)
  • KENDJI GIRAC - Andalouse (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments