full screen background image

Senatorul Donţu nu îl vrea pe primarul Sucevei în PSD

psd 1501    Senatorul PSD de Suceava, Ovidiu Donţu, nu crede că președintele Organizației Județene a formaţiunii, Cătălin Nechifor, ar trebui să-și dea demisia din partid, pentru a rămâne șeful Consiliului Județean.

Donţu a declarat că propunerea lui Liviu Dragnea nu se referă la Suceava, deoarece în județ nu există baroni locali, dar s-a ferit să nominalizeze vreun baron local PSD din țară.

Donţu a ținut să combată ideea potrivit căreia, la nivel central, s-a întocmit o listă cu cei care urmează să-şi înainteze demisiile din funcţiile înalte deţinute în partid, printre care și Nechifor.

Donţu: “După părerea mea, din câte am auzit în expunerile de motive din spaţiul naţional, e vorba de baroni. La Suceava, nu avem un baron local la şefia Consilului Judeţean. Cătălin Nechifor nu are niciunul din atributele unui posibil baron local. Deci, după părerea mea, la nivelul judeţului Suceava această dezbatere nu ar trebui făcută. Cătălin Nechifor este un om care conduce foarte bine administrativ Consiliul Judeţean.”

Parlamentarul sucevean a precizat că vrea să facă echipă cu Nechifor și nicidecum să-i ia locul în fruntea Organizației Județene.

În altă ordine de idei, referindu-se la presupusa intenție de a se înscrie în PSD a primarului Sucevei Ion Lungu, senatorul Donţu a răspuns negativ, spunând că, atât timp cât el va fi președintele Organizației Municipale, acest lucru nu se va întâmpla.

Donţu: “Atât timp cât eu voi fi preşedintele Organizației Municipale, domnul Ion Lungu nu va fi membru al acestui partid sau candidat al PSD la funcţia de primar al municipiului Suceava.”

comments

comments