full screen background image

Auto Mitric a lansat, în judeţul Suceava, noul Volkswagen Passat şi noul Passat Variant

vw1     Auto Mitric, reprezentantul Volkswagen pentru judeţele Suceava şi Botoşani, a lansat oficial noul Passat şi noul Passat Variant.

La eveniment au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, prefectul Florin Sinescu, precum şi oameni de afaceri şi clienţi ai companiei sucevene.

Directorul de vânzări al Auto Mitric Suceava, Radu Ianovici, a ţinut să sublinieze faptul că noul model Passat este o maşină absolut nouă din clasa premium, iar viitorii clienţii vor avea parte de un număr mare de inovaţii şi de dotări noi, care nu erau disponibile pe fostul model.

Ianovici: “Cu toate inovaţiile pe care le aduce credem că noul Passat este în poziţia de a redefini standardele în segmentul din care face parte”.

Elementele cheie care reprezintă „ADN-ul” noului Passat sunt designul, confortul, inovaţiile, tehnologiile disponibile şi, nu în ultimul rând, valoarea.

Liniile clare, ampatamentul mai lung şi consolele mai scurte fac designul noului modelul Passat să fie unul sportiv, sofisticat şi cu o personalitate puternică.

Apoi, semnătura luminoasă a noului Passat este inconfundabilă şi iese în mod special în evidenţă cu farurile şi blocurile optice spate cu led, care asigură o luminozitate ridicată, în condiţii de eficienţă energetică, precum şi o durată de viaţă foarte mare.

Interiorul noului model Passat îi va răsfăţa pe viitorii posesori cu un spaţiu deosebit de generos, dar şi cu materialele sale de calitate superioară, prelucrate cu atenţie. De la prima privire iese în evidenţă inovatorul sistem de ventilaţie care este dispus pe întreaga lăţime a bordului, într-o linie orizontală neîntreruptă. Acesta nu reprezintă doar un element marcant de design, ci oferă de asemenea avantaje climatice şi acustice. De asemenea, pe întuneric, pachetul ambiental opţional, cu elemente de decor iluminate pe panourile uşilor şi mânerele uşilor, creează o atmosferă rafinată, ușurând totodată orientarea în interiorul maşinii.

Noul Passat este caracterizat şi printr-o combinaţie perfectă între eleganţă, operare facilă, dinamism şi confort, mai ales la drum lung. Iar dacă viitorii proprietari ai noului Passat îşi vor dori să îşi susţină spatele în mod deosebit, este recomandat scaunul ergoComfort, care este inclus în echiparea standard a versiunilor Passat Comfortline şi Highline. Opţional se poate comanda acest scaun şi într-o versiune superioară, care dispune de reglaje electrice pe 14 direcţii.

Un element distinctiv este noul „Active Info Display”, care îi va face pe viitorii proprietari ai acestui model să se bucure la bordul maşinii de avantajele panoului multifuncţional de instrumente cu un display color de înaltă rezoluţie. Diferitele profiluri de informare permit alegerea datelor care să fie afişate prioritar pe panoul multifuncţional de instrumente, alături de indicatoarele clasice precum turometrul, vitezometrul şi contorul de kilometri. Selecţia profilurilor de informare se face rapid şi simplu, cu ajutorul volanului multifuncţional, dotare standard începând cu modelul Comfortline. Astfel, în funcţie de dorinţe şi de necesar, se pot accesa detalii despre călătorie sau se poate solicita reprezentarea vizuală a sistemelor de asistenţă a şoferului. În combinaţie cu sistemul de navigaţie “Discover Pro”, este posibil ca harta de navigaţie să fie afişată central, în zona dintre cele două ceasuri.

Dintre sistemele inovative ale noului Passat putem aminti de “Front Assist”, inclusiv funcţia City de frânare de urgenţă, care poate detecta vehiculele şi poate avertiza asupra prezenţei acestora, iar în caz de urgenţă poate chiar declanşa frânarea completă a maşinii. Un alt sistem, “Area View”, afişează pe ecran vecinătatea din jurul maşinii, prin intermediul celor patru camere video ale sistemului care extind aria de vizibilitate şi îi ajută pe şoferi, de exemplu, la manevrarea maşinii sau la ieşirea în drumurile principale de pe drumuri secundare fără vizibilitate. De asemenea, cu sistemul “Trailer Assist”, disponibil la cerere, mersul în marşarier cu remorcă ataşată maşinii va deveni în sfârşit facil, chiar şi pentru cei care nu sunt obişnuiţi să manevreze automobilul cu remorcă. Şoferul trebuie doar să selecteze direcţia remorcii, să accelereze şi să frâneze, iar „Trailer Assist” preia controlul direcţiei.

La toate acestea se adaugă pachetul de servicii Car-Net Guide & Inform care foloseşte internetul pentru obţinerea de informaţii de ultimă oră. Acest sistem opţional poate oferi însă mult mai multe, respectiv navigare cu imagini detaliate din satelit, descoperirea de destinaţii speciale şi interesante sau găsirea rapidă a celei mai apropiate benzinării sau a unui restaurant bun. Trebuie spus că noul Passat este disponibil în trei variante de echipare, Trendline, Comfortline şi Highline.

Radu Ianovici a precizat că noul model este vândut cu preţuri începând de la 23.500 de euro, cu TVA inclus, şi poate ajunge până la aproximativ 50.000 de euro, în funcţie de cerinţele clienţilor.

Ianovici: “Marele avantaj este că Passat-ul se poate configura în funcţie de dorinţele clientului. Iar pentru cei care doresc să facă sesiuni de drive-test noi avem deja în dotare un Passat Confortline care poate fi testat. Potenţialii clienţi pot suna la noi pentru a se programa, şi ulterior se pot prezenta la sediul nostru pentru a achiziţiona autoturismul. Şi putem să spunem că deja avem lansate comenzi în producţie. Sperăm să fie o maşină care să ne aducă satisfacţie pe toate planurile, în special clienţilor noştri, cei care iubesc marca Volkswagen.”

vw2

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza