full screen background image

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney

Simona Halep     Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney din cauza unei infecţii gastrointestinale, dar va fi aptă pentru Australian Open, turneu care va începe săptămâna viitoare.

Simona a declarat ca avut probleme la stomac încă din timpul turneului din China şi decis să se retragă pentru că nu se simte la capacitate maxim.

“În timpul turneului din China am contactat acest virus stomacal. Nu am jucat trei zile şi am aşteptat să văd cum mă recuperez. Nu mă simt la capacitate maximă şi din această cauză am decis să mă retrag”, a spus sportiva, potrivit wtatour.com.

„Cu problemele la stomac nu ştii niciodată, dar sper să mă refac în două, trei zile şi să pot să mă pregătesc pentru Australian Open. Sunt mult mai încrezătoare acum faţă de anul trecut. Am avut un start bun de sezon. Am câştigat la Shenzhen şi am jucat mai bine de la meci la meci. Nu este o presiune mai mare pe mine, dar trebuie să cred că pot face mai mult decât sfertul de finală de anul trecut”, a mai spus Halep.

 Românca a fost acceptată direct în turul doi al turneului de la Sydney și ar fi trebuit să joace împotriva sportivei din  Cehia, Karolina Pliskova.

comments

comments