full screen background image

Liberalii suceveni cer o informare urgentă asupra situaţiei “Termica”

harsovschi     Liderul grupului liberal din Consiliul local Suceava, co-prim vicepreşedinte al organizaţiei municipale PNL Suceava, Lucian Harşovschi, cere înfiinţarea unei comisii de analiză care să informeze urgent legislativul local cu privire la starea SC “Termica” şi a managementului de acolo.

Harşovschi crede că intrarea “Termica” în faliment este inevitabilă, lucru care ar duce la sistarea transportului şi distribuţiei agentului termic în municipiul reşedinţă de judeţ.

Harşovschi: “Se înmulţesc cererile de faliment şi Intrarea Termica în faliment pare inevitabilă. Asta ar duce la sistarea transportului şi distribuţiei agentului termic. Solicităm colegilor din Consiliul Local demararea unei noi proceduri de licitaţii, pentru ca Primăria să scape de povara Termica şi de distribuţia agentului termic. Peste 300 de miliarde de lei vechi s-au dus, în 2014, la Termica. Cerem şi înfiinţarea unei comisii de analiză, care să informeze cât mai rapid Consiliul Local despre starea actuală a SC Termica şi a managementului de acolo.”

comments

comments