full screen background image

20 de milioane de lei pentru reparații la străzile din Suceava

asfaltari     Conducerea Primăriei sucevene intenționează să aloce, în acest an, 20 de milioane de lei pentru reparații la străzi.

Primarul Ion Lungu a declarat că vor fi vizate, în special arterele, care au suportat lucrări de modernizare a rețelelor de apă și canalizare și pe care firma “Pfeiffer” nu le-a mai adus la starea inițială.

El a menționat că va purta discuții cu consilierii locali pentru aprobarea bugetului de investiții, lucrările revenind firmelor locale SUCT și Florconstruct.

Lungu: “În acest an, vrem să intervenim pe un număr de 209 străzi din municipiul Suceava. Jumătate dintre acstea sunt străzi asfaltate, jumătate sunt străzi cu pământ, pe care s-a intervenit la proiectul de reabilitare a reţelei de apă şi canalizare, şi care necesită reparaţii. Se va întâmpla în toate cartierele oraşului, dar sunt câteva străzi, cum ar fi Zamcei, Gheorghe Doja, 22 Decembrie, Biruinţei, Aron Pumnul, Mărăşeşti, Ştrandului, Nicolae Iorga, pe care trebuie turnate covoare asfaltice, pe porţiuni mari.”

comments

comments