full screen background image

130.000 de lei, factura pentru deszăpezirea municipiului Rădăuţi, în luna decembrie

Deszapezire     În perioada Sărbătorilor de iarnă, o peocupare importantă a autorităţilor rădăuţene a fost meţinerea străzilor şi trotuarelor într-o stare care să permită circulaţia în bune condiţii.

Viceprimarul de Rădăuţi, Simion Sticleţ, a precizat că, pentru luna decembrie, muncipalitatea va plăti aproape 130.000 de lei pentru activităţile de deszăpezire.

Sticleţ: “S-a întocmit un plan de măsuri pentru perioada Sărbătorilor de iarnă, pentru a contribui la menţinerea unei sterări de normalitate în localitate. Cu responsabilităţi – Direcţia Tehnică, subsemnatul, cu o grupă de intervenţie în caz de nevoie, am reuşit să rezolvăm destul de bine această problemă. Cu utilajele operatorului de deszăpezire – Servicii Comunale, cu câteva utilaje închiriate, am făcut faţă cu bine lunii decembrie şi primei săptămâni din ianuarie. Valoarea lucrărilor efectuate în luna decembrie se ridică la 129.681 de lei, aici intrând întreţinerea, curăţenia, măturatul, încărcatul şi căratul zăpezii.”

Sticleţ a mai amintit faptul că, în prezent, muncipiul Rădăuţi are 214 străzi, cu o lungime totală de 98,7 km, dintre care 81 sunt străzi modernizate, având o lungime de 52 de km.

comments

comments