full screen background image

Şcoli închise din cauza viscolului, în județul Vaslui

viscol-5     Trei unităţi de învăţământ din judeţul Vaslui, între care şi un liceu din municipiul reşedinţă, sunt închise, marţi, din cauza vremii nefavorabile, peste 1.200 de elevi şi preşcolari fiind nevoiţi să stea acasă pentru că drumurile spre şcoală sau grădiniţă sunt impracticabile.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui, peste 1.200 de elevi din trei unităţi de învăţământ nu vor merge la şcoală sau grădiniţă, marţi, informează Mediafax.

Astfel, Liceul “Ion Mincu” Vaslui, unde învaţă 1.153 de elevi, este închis pentru a doua zi consecutiv, în condiţiile în care majoritatea cursanţilor sunt navetişti din mediul rural, acolo unde sunt cele mai mari probleme cu căile de acces spre oraş.

De asemenea, cursurile sunt suspendate la şcoala primară şi grădiniţa din localitatea Mânzaţi, cei 80 de elevi şi preşcolari fiind nevoiţi să stea acasă din cauza drumurilor impracticabile.

Potrivit inspectorului pe management din cadrul ISJ Vaslui, Constantin Turcu, cursurile ar urma să reintre în normal, miercuri, în toate unităţile de învăţământ din judeţul Vaslui, dacă între timp nu vor apărea alte probleme create de vreme.

comments

comments