full screen background image

În Suceava, impozitele și taxele locale rămân la nivelul anului trecut

plata taxe     Contribuabilii din municipiul Suceava sunt aşteptaţi deja la ghişeele Pimăriei, pentru a-şi plăti a obligaţiile către bugetul local.

Ca de obicei, cel dintâi plătitor la dărilor a fost primarul Ion Lungu.

Edilului-şef sucevean i-a fost eliberată chitanţa cu nr. 1/2015, după ce acesta a achitat 318,9 lei, reprezentând impozite pe clădiri, autoturism şi taxă de salubritate, beneficiind, astfel, de o deducere de 22,10 lei.

De acest bonus au parte toţi contribuabilii persoane fizice și persoane juridice care își achită, până la 31 martie, obligațiile datorate pentru întregul an fiscal 2015.

Aceasta deoarece consilierii locali au aprobat acordarea unei reduceri de 10% pentru efectuarea cu anticipație a plății  impozitului și taxei pe clădiri,  impozitului și taxei pe teren, impozitului pe mijloacele de transport cu tracțiune mecanică și a impozitelor pentru autovehiculele de transport marfă cu masa totală autorizată egală  sau mai mare de mare de 12 tone.

Având în vedere faptul că, majoritatea contribuabililor, atât persoane juridice,  cât și persoane fizice, întâmpină dificultăți economico-financiare, autorităţile sucevene au decis ca, în anul fiscal 2015, impozitele și taxele locale să fie menţinute la nivelul lui 2014.

comments

comments