full screen background image

Trei şoferi prinşi în timp ce conduceau băuţi

POLITIST     Duminică noapte, în jurul orei 21:50, o patrulă intercomunală de la Posturile de Poliţie Ulma şi Brodina a oprit, pe DJ 209G, pe raza localităţii Falcău, comuna Brodina, autoturismul condus de un bărbat, de 37 ani, din comuna Straja.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acceaşi noapte, la ora 23:34, pe strada Revoluției, din municipiul Fălticeni, a fost depistat un tânăr, de 24 de ani, localnic, în timp ce conducea autoturismul având o alcoolemie în aerul expirat de 0,80 mg/l.
Ulterior, i s-au recoltat probe biologice de sânge, la Spitalul municipal Fălticeni, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Luni, în jurul orei 03:00, o patrulă mixtă, formată dintr-un agent de poliție din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus și un subofițer jandarm, a oprit pe strada Ștefan cel Mare, din localitate, autoturismul condus de un tânăr, de 24 de ani, localnic.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Celor în cauză li s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluţionat procedural.

comments

comments