full screen background image

Propunerea săptămânii 05 – 11 Ianuarie


PROPUNEREA SAPTAMANII CU ADD_05 ian 2015Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • JAMES NEWTON HOWARD FT. JENNIFER LAWRENCE – The Hanging Tree
0:00

“The Hanging Tree” este o piesă interpretată de James Newton Howard în colaborare cu actrița americană Jennifer Lawrence .
Melodia a fost compusă pentru a face parte din coloana sonoră a filmului din 2014 Hunger Games . Versurile îi aparțin lui Suzanne Collins creatoarea Hunger Games .
“The Hanging Tree” a debutat pe locul 26 în Australia Singles Chart .

  • MEGHAN TRAINOR – Lips Are Movin’
0:00

Meghan Trainor revine cu un nou single după succesul All About That Bass care a propulsat-o la vârful clasamentului Hot 100. Lips Are Movin’ beneficiază de un videoclip colorat, plin de butaforii și decoruri improvizate prin care cântăreața îl trimite la plimbare pe iubitul mincinos.
Atât Lips Are Moving cât și All About That Bass se regăsesc pe albumul de debut al americancei, Title , care va apărea la începutul lui 2015 și care deja a beneficiat de un start foarte bun datorită primului single. Acesta a stat timp de opt săptămâni la vârful clasamentului Hot 100 și a fost certificat de 3 ori cu discul de platină pentru vânzări de peste 3 milioane de copii.

  • SMILEY – I Wish
0:00

Smiley a lansat recent, alături de casa sa de producții muzicale, un nou single de dragoste. Întitulată „I Wish” , piesa care a luat peste 250 000 vizualizări în doar trei zile, vine să mângâie sufletele îndrăgostiților în cel mai „pufos” mod posibil.

„Fiecare om are poveștile, iubirile sau trăirile lui secrete. Nu decidem noi când ne îndrăgostim și nici intensitatea cu care iubim. Nu putem controla locul, timpul, omul, însă, câteodată, ne este dor. Simțim nevoia să recompunem, să regăsim anumite situații sau persoane. Atunci ne întoarcem în amintiri. „I Wish” este dorința de a retrăi momentul special cu persoana iubită, moment care poate dura o noapte, o lună sau o viață”, declară Smiley.

Care este melodia ta preferată?

  • JAMES NEWTON HOWARD FT. JENNIFER LAWRENCE - The Hanging Tree (60%)
  • MEGHAN TRAINOR - Lips Are Movin' (20%)
  • SMILEY - I Wish (20%)
Loading ... Loading ...

comments

comments