full screen background image

PNL va prezenta programul de guvernare pe 28 februarie

alina gorghiu     Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni, că partidul va prezenta programul de guvernare pe data de 28 februarie.

Mai mult, ea a precizat că PNL-ul dorește alegeri anticipate, însă, deoarece acest lucru este ”extrem de greude realizat”, va depune o moțiune de cenzură, imediat după ce va fi prezentat programul de guvernare.

”Vom avea în decursul sesiunii parlamentare o moțiune de cenzură pe care o vom stabili ca temă și dată în următoarea ședință, după ce va fi prezentat programul de guvernare”, a precizat Alina Gorghiu.

”O temă abordată serios a fost partea de consolidare internă a partidului. Am decis ca în 2015 să facem un efort colectiv pentru a identifica persoane de la baza partidului care să reprezinte PNL în viitoarele alegeri. Ne dorim ca această fiziune să fie efectivă cât de se poate de repede”, a mai spus co-președintele PNL.

De asemeena, Alina Gorghiu a arătat că vor fi înființate două comisii tehnice ce vor rezolva problemele unificării grupurilor parlamentare.

comments

comments