full screen background image

Trei sectoare de drumuri naționale din Galați și Vaslui sunt încă închise

viscol-5     Trei sectoare de drumuri naționale din județele Galați și Vaslui – DN24D Tulucești-Vârlezi DN24A Fălciu-Murgeni și DN11A Podu Turcului-Bârlad sunt încă închise miercuri dimineața în urma ninsorii abundente și a viscolului, precizează Centrul Infotrafic al IGPR.

De asemenea, în județul Vaslui, circulația rutieră a fost reluată, în condiții de iarnă, pe un tronson al DN24A, anume Huși — Fălciu.

Pe DN24B Huși — Albița și pe DN2F Ivănești (județul Vaslui) — limita cu județul Bacău au fost ridicate restricțiile de tonaj.

Totodată, pe drumurile naționale din județul Tulcea (DN22, DN22D, DN22E, DN22F, DN22A) se circulă cu restricție pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Polițiștii rutieri le recomandă conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă, mai ales că Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare, valabilă în intervalul 30 decembrie 2014, ora 20,00 — 2 ianuarie 2015, ora 10,00, referitoare la vreme deosebit de rece, cu viscol care spulberă zăpada deja depusă în zone din Muntenia, Moldova și Dobrogea.

comments

comments