full screen background image

2014, un an dificil şi cu multe provocări pentru Consiliul Judeţean

cj2912 1     Anul 2014 a fost unul dificil şi cu multe provocări pentru Consiliul Judeţean Suceava, crede preşedintele Cătălin Nechifor.

El a adăugat că este mulţumit de activitatea din cadrul legislativului judeţean, având în vedere că multe şedinţe s-au încheiat cu voturi în unanimitate.

Mai mult, Nechifor a spus că interesul sucevenilor primează în instituţia pe care o conduce.

Nechifor: “Ţin să să le mulţumeasc atât consilierilor judeţeni, cât şi angajaţilor din aparatul executiv şi din instituţiile subordonate Consiliului Judeţean pentru întreaga activitate desfăşurată pe parcursul acestui an. În ceea ce priveşte deliberativul, pot să spun că au fost foarte multe şedinţe, iar majoritatea s-au încheiat cu voturi în unanimitate. Şi asta înseamnă că la nivel de funcţionare, Consiliul Judeţean Suceava, chiar dacă este format din reprezentanţi ai mai multor partide politice, îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu interesele judeţului. Şi vreau să le mulţumesc tuturor. Sunt mai multe partide prezente în deliberativ, PNL, PDL, PSD şi PC, şi consider că am demonstrat că putem trece mai departe de doctrină, de interese politice, şi de foarte multe ori, aproape în majoritatea absolută a situaţiilor, s-a votat în unanimitate”.

comments

comments