full screen background image

Scandal şi distrugeri la un restaurant din Voitinel, provocate de 5 persoane

bar la tara     Secția 4 Poliție Rurală Gălănești  a fost sesizată, duminică, la orele 19.45, prin 112, despre faptul că un grup de persoane a provocat scandal în incinta unui restaurant, distrugând un geam de la ușa de acces.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în ziua respectivă, un bărbat, de 39 de ani, un minor, de 17 ani, ambii din comuna Voitinel, un tânăr, de 24 de ani, din comuna Horodnicul de Sus, și ginerele bărbatului, de 39 de ani, au intrat în incinta restaurantului din Voitinel, cu intenția de a consuma băuturi alcoolice.

Întrucât cei patru au fost refuzați de către barmana de serviciu, au început să provoace scandal în incinta restaurantului, indignând ceilalți consumatori aflați în local.

Cei patru au părăsit incinta localului, dar au revenit  însoțiți și de un alt bărbat, de 29 de ani, din comuna Voitinel, și au spart geamul de la ușa de acces în acesta, în valoare de aproximativ 200 de lei.

Apoi, a lovit autoturismul unui bărbat, de 42 de ani, din municipiul Rădăuţi, distrugându-i geamurile și alte obiecte de semnalizare, prejudiciul estimat fiind de circa 5.000 de euro.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere şi tulburarea ordinei și liniștii publice, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments