full screen background image

Traficul rutier, monitorizat 24 de ore din 24, pe DN 2 şi DN 17

Politia rutiera     Odată cu apropierea Sărbătorilor de iarnă, autorităţile sucevene iau măsuri pentru acordarea asistenţei medicale în cazurile de îmbolnăvire cauzate de consumul de produse alimentare necorespunzătoare, a anunţat prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu.

Un alt aspect este cel al eventualelor incendii ce ar putea apărea în unităţile turistice, atenţia trebuind a fi îndreptată înspre supravegherea centralelor termice.

Sinescu a face apel la administratorii respectivelor capacităţi, recomandându-le acestora să aibă grijă la modul în care asigură încălzirea spaţiilor de cazare.

Şeful serviciilor desconcentrate din judeţ a mai anunţat că, în zilele de premergătoare  Crăciunului, când va înregistrat un aflux sporit de turişti în localităţile judeţului, efective sporite de  poliţişti vor contribui la asigurarea fluenţei circulaţiei rutiere.

Prefectul a precizat că va fi o monitorizare permanentă, 24 de ore din 24, în special pe DN 2 şi DN 17, în zona mănăstirilor, dar şi a unităţilor de cazare turistică.

comments

comments