full screen background image

Primăria Rădăuţi va recompensa elevii cu rezultate deosebite la olimpiade

maerean 2     Municipalitatea din Rădăuţi doreşte să stimuleze şi să recompenseze copiii care au obţinut rezultate deosebite în cadrul olimpiadelor desfăşurate în cursul acestui an.

Primarul interimar al localităţii, Tiberiu Maerean, apreciază că aceşti copii, împreună cu profesorii care îi îndrumă, trebuie aduşi în prim planul comunităţii.

Maerean: “Dorinţa noastră este de a recompensa şi de a stimula, cât mai mult, copiii care au obţinut rezultate deosebite în activitatea olimpică din acest an, atât la olimpiadele ştiinţifice, cât şi la cele sportive sau culturale. Noi am apreciat că aceşti copii au fost lăsaţi într-un con de umbră de către societate, în ansamblu, şi nu este corect. Ei sunt nişte elemente deosebite şi trebuie să-i aducem în prim planul vieţii noastre rădăuţene. Împreună cu dascălii lor, care au adus o contribuţie deosebită la realizarea lor şcolară şi profesională. Vom încerca să dăm o Hotărâre de Consiliu Local, prin care să îi putem recompensa şi stimula financiar pe aceşti copii.”

comments

comments