full screen background image

Polițiștii ies în stradă pentru a asigura liniștea și ordinea publică de sărbători

iarna-politist    Împuternicitul șef al Inspectoratului Județean de Poliție, comisar șef Viorel Onea, a prezentat o informare privind măsurile de ordine publică și siguranța populației în perioada sărbătorilor de iarnă.

El a nominalizat principalele riscuri cu care se vor confrunta subordonații: degenerarea obiceiurilor şi datinilor specifice Crăciunului şi Anului Nou în acte de violenţă, creşterea numărului furturilor de material lemnos, comercializarea ilegală a materialelor pirotehnice și a cărnii de porc, precum și supraaglomerarea punctelor de trecere a frontierei și a stațiunilor turistice.

Onea a prezentat și planul de măsuri adoptat, principalele fiind dimensionarea corespunzătoare a dispozitivelor de siguranţă publică pentru acoperirea eficientă a zonelor date în responsabilitate și gestionarea traficului rutier pe principalele artere de circulaţie.

“Având în vedere experiența anilor precedenți, când în perioada sărbătorilor de iarnă nu au fost înregistrate fapte grave, polițiștii vor fi prezenți și acum în stradă pentru asigurarea climatului de siguranță a cetățeanului”, a concluzionat împuternicitul șef al Inspectoratului de Poliție.

comments

comments