full screen background image

“Câştigă zilnic premii pentru sărbători!”, la Shopping City Suceava

castiga     În prag de sărbători, sucevenii vor primi sute de cadouri din partea Shopping City Suceava!

Campania “Câştigă zilnic premii pentru sărbători!” aduce, până pe 23 decembrie, peste 1.000 de premii instant, clienţilor care aleg să-şi facă cumpărăturile din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava.

Anul acesta, Moşul a lăsat sub bradul de Crăciun din Shopping City Suceava cadouri speciale pentru sărbători, constând în cozonaci proaspeți produși în brutăria Carrefour și figurine de ciocolată, menite să-i răsplătească pe aceia care vor face cumpărături de minimum 150 de lei, pe un singur bon de casă sau pe bonuri combinate, din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava.

Clienţii  trebuie să se prezinte la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo, pentru a participa la campanie.

Zilnic, vor fi oferite câte 150 de premii.

Fericiţii câştigători vor intra pe loc în posesia premiilor.

Atmosfera sărbătorilor de iarnă se resimte deja în incinta Shopping City Suceava.

Magazinele şi-au amenajat spaţiile pentru Crăciun, aşteptându-şi clienţii cu numeroase oferte şi reduceri speciale la o gamă variată de produse specifice sezonului.

La Shopping City Suceava, cumpărătorii sunt aşteptaţi zilnic cu sute de premii instant şi surprize pentru sărbătorile de iarnă.

comments

comments