full screen background image

Târg Handmade de Crăciun, la Rădăuţi

handmade rad     În perioada 20-22 decembrie, în Parcul Central din municipiul Rădăuţi (la foişor), între orele 12:00-18:00, puteţi vizita un Târg Handmade de Crăciun.

Manifestarea este organizată de tinerii de la Asociaţia Bafi (Bucuria de a fi), asociație nou înființată în Rădăuți, care are “un scop simplu, dar sincer: să repună zâmbetul pe fața semenilor noștri.”

Pe lângă obiectele confecţionate de ei, pe care le expun spre comercializare, tinerii au organizat o campanie de colectare de hăinuţe, jucării şi alimente pentru copiii defavorizaţi.

Donațiile se vor colecta la sediul Asociației Bafi din Rădăuți, str. Piața Unirii nr. 67 camerele 35-39, sau la sediul partenerilor Hobbycorner din Rădăuți, str. Volovățului nr.8, județul Suceava, între orele 10:00-16:00.

“Dorim să realizăm un altfel de târg, cu rădăuțeni care crează prin propriile mâini, care crează din materiale reciclate și care demonstrează că arta poate reprezenta un mijloc de sustenabilitate. În cadrul târgului aproximativ 10 rădăuțeni vă vor prezenta colecțiile de obiecte lucrate manual, de unde puteți alege cadouri unice lucrate cu iubire și atenție pentru cei dragi. Dacă doriți să contribuiți financiar la îndeplinirea misiunii cu care am pornit la drum, puteți face donații în conturile Asociației Bafi deschise la Banca Transilvania- Sucursala Rădăuți RON RO59BTRLRONCRT0254119001, EUR RO09BTRLEURCRT0254119001. Pentru mai multe amănunte, aveţi la dispoziţie telefon: 0755.403224 şi e-mail: asociatia@bafi.ro”, transmit organizatorii.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuți

comments

comments