full screen background image

Cea mai ieftină ofertă de revelion în Bucovina este de 100 de lei pe noapte

pensiune iarna     Proprietarii de hoteluri şi pensiuni din judeţul Suceava fac ultimele pregătiri pentru sărbători.

Turiştii pot petrece un sejur de minim 4 zile la pensiuni din Suceviţa sau Voroneţ, la preţuri de 635 de lei de persoană pe noapte, inclusiv demipensiune și masa festivă.

Oaspeţii vor fi aşteptaţi cu bucate şi băuturi bucovinene, grătar în zăpadă, plimbări cu sănii trase de cai şi cete de urători, dar şi cu saună şi focuri de tabără.

În zona Mănăstirea Humorului, pachetul turistic de revelion tot pentru minim 4 nopţi de cazare poate ajunge la 525 de lei pe noapte de persoană.

Meniul casei cuprinde mâncăruri şi băuturi tradiţionale: tochitură cu mămăliguţă, hribi cu smântână, borş ţărănesc, păstrăv afumat, plăcinte, papanaşi cu smântână şi afinată.

Un alt obicei care nu va fi uitat este pomana porcului – sub supravegherea măcelarului, turiştii vor putea să taie, să pârlească porcul şi să prepare împreună bucatele.

În schimb, oferte ieftine sunt cele propuse de proprietarii caselor de vacanță din zonele de munte – o persoană va plăti 100 de lei pe noapte, dar numai dacă va merge cu grupul, astfel încât să ocupe întreaga structură de cazare.

comments

comments