full screen background image

Gorghiu: Le-am transmis liberalilor un mesaj de unitate

alina gorghiu    Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat că le-a transmis joi un mesaj de unitate liberalilor, arătând că partidul se va deschide și o să accepte orice resursă de valoare.

“Mesajul pe care l-am dat colegilor mei și care au avut astăzi voința, încrederea de a-mi da votul a fost unul de unitate al PNL, unitate care în ultima vreme a avut sincope. Am perceput mesajele colegilor mei sper eu corect și spre bucuria mea se suprapun peste voința celor care au ieșit să-și exercite votul în 16 noiembrie. Sunt mesaje care țin de o reformă în interiorul PNL, a instituțiilor fundamentale ale statului, de o creștere a credibilității parlamentare care se poate realiza prin demersul PNL, de o recredibilizare a partidului nostru și nu numai a partidului nostru”, a afirmat Gorghiu după ședința conducerii PNL în care a fost aleasă să preia funcția lui Klaus Iohannis.

Ea le-a mulțumit liberalilor care “astăzi au înțeles un lucru pe care populația l-a înțeles de foarte multă vreme, și anume că PNL este un partid mare, este un partid care a fost obligat de votul din 16 noiembrie să meargă într-o direcție în care electoratul din România o cere”.

Gorghiu a apreciat că a avut o elegantă competiție la șefia PNL și l-a felicitat pe Ludovic Orban pentru felul în care a ales să se raporteze la funcția de președinte al vechiului PNL.

În plus, Gorghiu a spus că adversarul politic al PNL este PSD și că partidul va avea o strategie în acest caz.

comments

comments