full screen background image

Sofia Vicoveanca, la VIVA FM: “Fie ca această sărbătoare să vă găsească sănătoşi, fericiţi, împliniţi şi împăcaţi!”

sofia v     Marea cântăreaţă suceveancă Sofia Vicoveanca îşi va petrece sărbătorile acasă, alături de cei dragi.

Într-o intevenţie telefonică în emisiunea “Dimineţi animate”, difuzată de Radio VIVA FM, Sofia Vicoveanca a declarat că aşteaptă cu mult drag să fie colindată.

Sofia Vicoveanca: “Să ştiţi că la mine, la bloc, am suficienţi copii care îmi bat la uşă. Sigur că unii îşi mai schimbă căciuliţele şi apar iarăşi, dar eu am ochi de soacră şi văd. Dar, vin şi mă colindă şi pentru ce le dau eu, dar cred că vin şi să mă revadă. Eu sunt foarte bucuroasă şi îi primesc cu toată dragostea. Îmi place să fiu colindată, Dar să ştiţi că nu vin doar copii, vin şi grupuri de oameni mari care mă colindă şi chiar mă bucură. Colinda este ceva care face bine. Ne aminteşte de Sfânta Sărbătoare a Naşterii Domnului. E ceva ce ţine de suflet.””

Sofia Vicoveanca a ţinut să ureze “Sărbători Fericite!” ascultătorilor Radio Viva FM.

Sofia Vicoveanca: “Iată că Sfânta Sărbătoare a Naşterii Domnului se apropie iar de ferestrele noastre luminate. Să o întâmpinăm cum se cuvine, cu speranţă, cu nădejde, cu încredere. Fie ca această sărbătoare să vă găsească sănătoşi, fericiţi, împliniţi şi împăcaţi cu dumneavostră şi cu Cel de Sus! Sărbători cu multă, multă iubire! Crăciun fericit!”

comments

comments