full screen background image

Nicolae Botgros, la VIVA FM: “”Să dea Dumnezeu soare în toate casele românilor!”

Nicolae Botgros 2     Maestrul Nicolae Botgros a urat în acestă dimineaţă, ascultătorilor Radio VIVA FM, prin intermediul emisiunii “Dimineţi Animate”, “mult soare în casă”, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Maestrul a mai spus că, în seara aceasta, va avea ultimul spectacol din sezon, la Sala Palatului, după care va pleca acasă, pentru a se pregăti se Crăciun.

Nicolae Botgros: “Să dea Dumnezeu soare în toate casele românilor, că se apropie sărbătorile şi trebuie să ne dăm seama că acest soare ne aduce cea mai mare bucurie! Am acum ocazia să îi felicit pe toţi ascultătorii muzicii populare şi nu numai. Vreau să îi salut pe toţi prietenii pe care îi am în regiunea Sucevei, a Humorului, dincolo de Humor, în toată ţara. Să le dea Dumnezeu sănătate şi sărbători fericite! Cei care acultă muzica populară sunt cei mai mare gospodari, aceasta este deviza mea.”

Maestrul Nicolae Botgros se identifica automat cu Orchestra Națională de Muzica Populara “Lăutarii”, fondată în anul 1970, în cadrul Filarmonicii de Stat din Republica Moldova.

comments

comments