full screen background image

“Real” Suceava a sprijinit stingerea incendiului de la complexul comercial “Rozita”

ro4     Hypermaketul “Real” Suceava, aflat în vecinătatea complexului comercial “Rozita”, a sprijinit stingerea incendiului izbucnit, luni dimineaţă, la complexul comercail “Rozita” din Şcheia.

Directorul general al “Real” Suceava, Aurora Bârzu, a declarat, într-o intervenţie telefonică în emisiunea VIVA Trafic, că hypermaketul pe care îl conduce a pus la dispoziţai pompierilor suceveni rezerva sa strategică de apă.

Bârzu: “Am pus la dispoziţia ISU rezerva noastră strategică de apă, care este în jur de 500 de metri cubi. Au fost desfăşurate forţe în dispozitivul nostru şi, în afara de acesta, ca oameni. am asigurat apă potabilă şi sandwich-uri pentru pompieri. De asemenea, am permis ca aceşti oameni deosebiţi de la ISU să-şi poate desfăşura acţiunea conform instrucţiunilor primite de la şefii lor direcţi.”

Vânzările la “Real” au fost blocate, între orele 9 şi 14.

Bârzu:: “Vânzările la Real au fost blocate. Între orele 9 şi 14 traficul a fost blocat, hypermaketul fiind deschis.. dar fără clienţi. Totuşi, aceasta nu a fost o problemă. Cea mai mare problemă a fost că mulţi oameni au fost păgubiţi, astăzi, şi că au văzut cu ochii lor cum afacerea pe care, poate, au încropit-o, cu greu, s-a terminat. Sunt alături de toţi cei care, în preajma sărbătorilor de iarnă, şi-au pierdut locul de muncă şi care sunt nevoiţi să o ia de la capăt. Este foarte greu.”

Directorul general al “Real” Suceava, Aurora Bârzu, spune că “este important să ne ajutăm, ca oameni, în primul rând”.

Bârzu: “Este important să ne ajutăm, ca oameni, în primul rând, şi apoi ca vecini, şi ca oameni care asistăm neputincioşi la un asemenea eveniment, pentru că noi nu puteam interveni în niciun fel. Dacă nu erau cei de la ISU, noi am fi fost degeaba aici… Sperăm ca, în cursul zilei de astăzi, incendiul să fie lichidat în localitate. Din câte am înţeles eu, situaţia este sub control, deşi lucrătorii ISU sunt încă în dispozitiv, aici, în vecinătatea noastră.”

comments

comments