full screen background image

Bărbat grav rănit în urma unui accident rutier, la Mălini

upu     Luni, la ora 10.05, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată despre faptul că la unitatea spitalicească din localitate s-a prezentat un bărbat, de 39 de ani, din comuna Mălini, care a sesizat faptul că a fost victima unui accident rutier comis pe DJ 209 A, pe raza comunei Mălini, în data de 7 decembrie.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, duminică, la ora 22.24, un bărbat, de 37 de ani, din comuna Mălini, în timp ce conducea autoutilitara, pe DJ 209 A, pe raza localității, pe un sector de drum acoperit cu zăpadă, a derapat, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu  un copac.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul incidentului, fără a anunța poliția.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 39 de ani, din comuna Mălini, pasager în autoutilitară, care s-a deplasat la domiciliu, iar luni, 8 decembrie, s-a prezentat la spital, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean Suceava, unde a rămas internat, pentru investigații medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au prelevat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments