full screen background image

Joe Perry a lansat un album cu cântece de Crăciun pe care apare şi Johnny Depp

Joe-Perry     Joe Perry, chitarist al trupei Aerosmith, a lansat un EP cu patru piese de Crăciun, primul material muzical de acest gen din cariera sa, una dintre cele patru melodii fiind cântată alături de actorul Johnny Depp.

Materialul muzical este disponibil în magazinul online iTunes, cele patru piese fiind versiunile lui Joe Perry pentru cântece clasice precum “White Christmas”, “Silent Night” şi “Santa Claus Is Back In Town”. Cel de-al patrulea cântec, “Run Run Rudolph”, este înregistrat alături de Johnny Depp, care cântă la chitară ritmică.

Am vrut să fac un CD de Crăciun cu Aerosmith de ani de zile, dar s-ar părea că nu am avut niciodată timp pentru unul… . Era în Los Angeles şi aveam acces într-un studio cu nişte prieteni talentaţi şi lucrurile au prins formă. Am fost, în sfârşit, în poziţia de a înregistra nişte cântece clasice de Crăciun pentru fani. Cele două piese instrumentale, “Silent Night” şi “White Christmas“, sunt printre cele mai populare zece cântece de Crăciun”, a declarat Perry.

comments

comments