full screen background image

Două dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

Politia rutiera     Duminică, în jurul orei 16.10, un echipaj din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, a oprit pentru control, pe strada Ștefan cel Mare, din localitate, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un bărbat, de 41 de ani, localnic.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul este neînmatriculat, autorizaţia provizorie de circulaţie fiind expirată din 15 octombrie 2014.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

În aceeaşi zi, la ora 22.05, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, a oprit pentru control, pe strada Unirii, din localitate, autoturismul condus de un tânăr, de 23 de ani, din comuna Ostra.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul i-a fost încredinţat spre a fi condus pe drumurile publice, de către un tânăr, de 21 de ani, tot din comuna Ostra, pasager în autoturism.
În cauză s-au întocmit dosare penale față de conducătorul auto și față de proprietarul autoturismului, ce vor fi soluţionate procedural.

comments

comments