full screen background image

O altă victimă a exploziei din Câmpulung Moldovenesc a murit

UNITATE MILITARA - EXPLOZIE - MANGALIA      O altă victimă a exploziei care a avut loc, duminică dimineaţă, la un restaurant din Câmpulung Moldovenesc, a murit.

Femeia era angajata localului şi în urma deflagraţiei a suferit arsuri de gradul I, II şi III pe aproximativ 60% din suprafaţa corpului, fiind transportată la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

În explozia de duminică o femeie a murit pe loc, iar alta a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, după ce suferise arsuri de gradul II şi III pe 60% din suprafaţa corpului şi avea şi multiple răni provocate de explozie.

Cea de-a patra victimă ce a suferit arsuri a fost internată în secţia de chirurgie a SJU Suceava.

O femeie a murit, iar alte trei au fost rănite în timpul unei explozii produse duminică dimineaţa în bucătăria unui restaurant situat la intrarea în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Deflagraţia, urmată de incendiu, a afectat întregul restaurant, cauza probabilă fiind o acumulare de gaze de la buteliile din bucătăria restaurantului.

Pompierii militari din Câmpulung Moldovenesc sosiţi la faţa locului au stins incendiul din bucătărie şi au identificat patru victime ale exploziei, o femeie, de 42 de ani, decedată, şi alte trei femei cu vârste de 21, 23 şi 42 de ani, care au suferit arsuri de gradul I, II şi III precum şi multiple leziuni.

Toate victimele erau angajate ale restaurantului, trei lucrau în bucătărie şi una în sala de mese.

Pagubele au fost estimate la aproximativ 50.000 de euro.

comments

comments