full screen background image

Primăria Rădăuţi vrea un sediu nou pentru Clubul Copiilor

maerean 2     Clubul Copiilor din municipiul Rădăuţi nu mai are un sediu propriu de mai bine de 10 ani, din momentul în care clădirea în care îşi desfăşura activitatea a fost revendicată de foştii proprietari.

Municipalitatea caută soluţii pentru rezolvarea problemei, după cum declară primarul interimar de Rădăuţi, Tiberiu Maerean.

Maerean: “Vom avea o discuţie cu şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean, să vedem în ce măsură ar putea să obţină finanţare, în anul care vine, pentru un nou Club al Copiilor. Există făcut un studiu de fezabilitate, aprobat acum vreo 6 ani, care presupune o sumă de aproximativ 750.000 de euro, pentru rezolvarea acestei probleme. Terenul este arondat, printr-o hotărâre de Copnsiliu Local, n-ar fi probleme din acest punct de vedere. Vedem ce soluţii adoptăm – ori o construcţie nouă, ori cumpărăm o clădire veche şi o modelăm după nevoile acestei instituţii.”

În prezent, Clubul Copiilor din municipiul Rădăuţi îşi desfăşoară activitatea într-o locaţie improprie, la parterul internatului Colegiului “Eudoxiu Hurmuzachi”.

comments

comments