full screen background image

Primarul de Rădăuţi, mulţumit de manifestările dedicate zilei de 1 decembrie

NIK_0061     Primarul interimar al municipiului Rădăuţi, Tiberiu Maerean, este mulţumit de modul cum au decurs, în localitate, manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naţionale a României.

Invitat în prima ediţie a emisiunii “Faţă în faţă” realizată, marţi, la Radio VIVA FM Rădăuţi, Maerean a mulţumit tuturor celor implicaţi în realizarea în bune condiţii a evenimentelor.

Maerean: “Le mulţumesc, cu această ocazie, tuturor structurilor care au participat la aceată activitate – pompieri, poliţişti, poliţişti de frontieră, jandarmi, poliţişti locali. Faptul că şi maşinile acestor structuri au participat la paradă, după care s-au aşezat în parcarea centrală şi au putut fi vizonate de cei prezenţi, a adus bucurie atât celor mici, cât şi celor mari. În acest timp, participanţilor de la dădea ghes aroma de fasole şi cârnaţi de la cazan. Au fost şi cântăreţi de muzică populară, începând cu Ansamblul Casei de Cultură Rădăuţi, Ansamblul Clubului Copiilor din Rădăuţi, o serie de mici cântăreţi de muzică populară din zonă, care s-au manifestat pe scenă. Eu cred că, una peste alta, a ieşit un lucru foarte frumos.”

comments

comments