full screen background image

Nicușor Constantinescu rămâne după gratii

Nicusor Constantinescu     Nicușor Constantinescu rămâne în arest. Magistrații Tribunalului Constanța au respins, marți, solicitarea președintelui suspendat al Consiliului Județean Constanța de înlocuire a măsurii arestării preventive cu cea a controlului judiciar, în dosarul Centrul Militar Zonal, informează Agerpres.

Decizia instanței nu este definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel.

La sfârșitul lunii trecute, Curtea de Apel București a admis contestația lui Nicușor Constantinescu față de măsura arestării preventive într-o altă cauză și a dispus cercetarea sub control judiciar.

Pe 7 noiembrie, magistrații Tribunalului Constanța au confirmat un al doilea mandat de arestare preventivă în lipsă emis pe numele președintelui suspendat al CJ Constanța, la o zi după ce judecătorii Tribunalului București au confirmat arestarea preventivă a acestuia într-un alt dosar.

La Constanța, Constantinescu este cercetat pentru abuz în serviciu sub formă continuată într-un dosar privind Centrul Militar Zonal.

La București, acesta este cercetat în trei dosare, în unul dintre ele fiind trimis în judecată pentru trei infracțiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice cu obținerea de foloase necuvenite și 21 de infracțiuni de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor cu obținerea de foloase necuvenite.

comments

comments