full screen background image

Filat: Rezultatul obținut de socialiștii din Republica Moldova i se datorează lui Putin

vlad filat     Președintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova (PLDM), fostul premier Vlad Filat, este de părere că rezultatul bun obținut duminică la alegerile parlamentare din Republica Moldova de singurul partid prorus, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), nu este meritul liderului acestei formațiuni politice, Igor Dodon, ci al președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin.

‘Eu nu văd acest rezultat ca fiind unul miracol. Și rezultatul acesta nu este rezultatul lui Dodon și nici a steluței lui Dodon. Acest rezultat este a lui Vladimir Vladimirovici Putin și cred că aici nu mai necesită să vin cu argumente sau cu explicații’, a declarat luni Filat.

Acesta a lăsat să se înțeleagă că liderul de la Kremlin se află în spatele presiunilor la care a fost supusă, în ultima perioadă, Republica Moldova și cetățenii acestei țări, dar și în spatele scandalurilor de duminică de la secțiile de votare de la Moscova.

PSRM a atras la alegerile parlamentare de duminică, potrivit rezultatelor preliminare furnizate de Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova, 21,34% din voturile electoratului.

comments

comments