full screen background image

Un copil de trei ani și mama lui au murit într-un incendiu, în comuna Ciprian Porumbescu

pompieri     Militarii Detaşamentului de pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ciprian Porumbescu, au intervenit, în această noapte noapte, cu trei autospeciale, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la o locuinţă din comuna Ciprian Porumbescu.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la casa de locuit, iar martorii prezenţi la faţa locului declarau că în interior s-ar putea afla o femeie şi un copil.

Din păcate, după ce au fost localizate flăcările şi pompierii au pătruns în interiorul casei, au fost găsite cele două trupuri neînsufleţite – o femeie, în vârstă de 35 de ani, şi un băieţel, de doar 3 ani şi patru luni.

Incendiul a fost anunţat la ora 20:17 și lichidat la ora 22:20.

Casa a ars în proporţie de 80%, fiind salvată o cameră de 12 metri pătraţi,.

Flăcările au mai distrus şi bunurile aflate în interiorul încăperilor afectate, precum şi acoperişul locuinţei, pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit prin efect termic, din cauza coşului de fum amplasat necorespunzător sau neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

 

comments

comments