full screen background image

Lucian Bute nu se gândeşte la retragere

Lucian Bute     Pugilistul Lucian Bute, care şi-a anulat lupta programată, la 6 decembrie, cu argentinianul Roberto Bolonti, din cauza unei accidentări la spate, a declarat că nu se gândeşte la retragere, informează tvasports.ca.

“Am auzit mai multe zvonuri în ultimele zile, dar pot să vă spun că nu mă voi retrage şi că Freddie Roach este în continuare antrenorul meu”, a declarat Bute, care a revenit, marţi seară, la Montreal, după un stagiu de pregătire în Filipine.

“Sunt foarte dezamăgit, foarte trist”, a adăugat boxerul român, referindu-se la anularea luptei cu Bolonti. “Dar nu am nimic de ascuns. Am fost întotdeauna un om onest şi sunt aici pentru a vă răspunde la întrebri”, le-a transmis, miercuri, Bute jurnaliştilor canadieni.

Cât priveşte accidentarea sa, Bute a precizat că urmează să efectueze un control RMN pentru a afla exact care sunt problemele. “Nu sunt doctor, dar ştiu că am dureri. Nu pot să vă spun ce am exact, dacă este vorba de ligamente. Pot să merg, pot să urc în maşină, dar nu sunt atât de sănătos pentru a mă lupta sută la sută. Este ghinion. Am simulat un meci şi în runda a opta am simţit ceva. Am terminat cele 12 reprize, dar când am ajuns la hotel m-am simţit rău. A doua zi de dimineaţă, am avut probleme când am vrut să mă dau jos din pat şi la mers”, a explicat Bute.

comments

comments