full screen background image

Adversarul de sâmbătă al fotbaliştilor de la Rapid Suceava se retrage din campionat

rapid conf 2711    Săgeata Năvodari, următorul adversar al fotbaliştilor suceveni în campionatul ligii a II-a, se retrage din campionat.

Preşedintele constănţenilor, George Poştaliu, a anunţat, ieri: “Îmi pare rău de această situaţie. Ne retragem din campionat. Am prelungit cât am putut, în ideea că poate găsim un sponsor. Autorităţile locale nu mai pot susţine echipa. Am reziliat pe cale amiabilă contractele cu jucătorii. Meciul cu Rapid CFR Suceava, de sâmbătă, nu se va disputa”.

Antrenorul sucevenilor, Bogdan Tudoreanu, a confirmat azi, într-o conferinţă de presă, că este puţin probabil ca meciul să se mai joace, dar că echipa pe care o conduce este pregătită ca, la nevoie, să plece mâine dimineaţă spre Năvodari.

Tudoreanu: “În proporţie de 80-90%, meciul nu se va juca, din ce ştim noi. Din discuţiile pe care preşedintele nostru le-a avut, ieri, cu preşedintele lor, ei depun azi o hârtie la federaţie, precum că se retrag. Asta ştim noi. Acum, în cazul în care e nevoie să facem deplasarea, plecăm mâine dimineaţă, oricum aşa aveam programul făcut. Din câte am înţeles, au plecat toţi jucătorii de la ei, au rămas doar juniorii.”

comments

comments