full screen background image

6.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, descoperite în apropiere de Straja

colete straja     Marţi dimineaţă, în jurul orei 09.25, pe timpul executării unor misiuni de supraveghere a frontierei de stat în zona de competenţă, poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Suceava în cooperare cu cei de la S.P.F. Brodina au depistat, în apropierea frontierei de stat, o persoană de sex masculin care, la observarea lucrătorilor, a fugit în localitatea Straja.

În continuare, s-a trecut la monitorizarea zonei, concomitent cu dispunerea unor măsuri specifice, în vederea depistării persoanelor implicate în activitatea infracţională.

Astfel, au fost descoperite, la aproximativ 800 de metri de frontieră, mai multe colete ce conţineau ţigări de contrabandă.

Au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ucrainene, pentru cercetarea în comun a evenimentului de frontieră.

Coletele au fost transportate  la sediul S.T.P.F. Suceava unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 6.000 de pachete cu ţigări, de diferite mărci de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de  aproximativ 60.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în prezent, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

comments

comments