full screen background image

Rectificarea bugetului local al municipiului Fălticeni

consiliul local falticeni     Primarul municipiul Fălticeni, Cătălin Coman, propune, pentru ședința de joi a Consiliului Local, rectificarea bugetului.

Astfel, Muzeul Apelor ar urma să primească 2.000 de lei pentru repararea acoperișului (montarea de parazăpezi).

Se mai propune suplimentarea ajutoarelor de încălzire, cu 2.500 de le,i și alocarea a 7.000 de lei, pentru reparații curente la autoturismul Poliției Locale.

Utilajele serviciului de gospodărie comunală ar urma să primească 40.000 de lei, pentru combustibili și reparații curente, iar 40.000  de lei, din sume alocate din TVA colegiilor “Vasile Lovinescu” și “Mihai Băcescu” ar urma să fie redistribuite colegiului “Nicu Gane” și grădiniței “Pinocchio”.

Spitalul municipal solicită spre aprobare diminuarea bugetului propriu cu suma de 539.570 de lei, diminuarea rezultând în urma “ajustării” prevederilor bugetare în funcție de realizări.

Veniturile din prestări servicii s-au diminuat, deoarece numărul pacienților internați s-a redus, în detrimentul spitalizării de zi, pentru care nu se plătește coplata.

În mod corespunzător, s-au diminuat și cheltuielile cu bunuri și servicii.

La salarii, după cum spune Coman, suma existentă în buget nu este suficientă pentru plata din decembrie, dar există disponibilități și au fost făcute solicitări pentru majorarea nivelului maxim al cheltuielilor de personal.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza