full screen background image

Infotur de promovare turistică a Bucovinei

Cetatea de Scaun     Consiliul Județean Suceava a organizat, la nivelul județului Suceava, în perioada 22-23 noiembrie, un infotur pentru un grup de evrei, reprezentanți ai unor asociaţii şi sindicate din domeniul medical (farmacie, kinetoterapie, policlinică, radiologie), precum şi reprezentanţi ai tur – operatorilor din turism specializaţi pe incoming.

Programul delegaţiei s-a desfășurat pe parcursul a două zile, oaspeților noștri prezentându-li-se obiective turistice naturale și antropice din județ. Un accent deosebit s-a pus pe vizionarea structurilor de primire turistică, bazelor de agrement, bazelor de tratament balnear şi a pârtiilor de schi.

Pe tot parcursul șederii în județul Suceava, delegația a fost însoțită de către personal din cadrul Serviciului C.N.I.P.T. al Consiliului Judeţean Suceava.

În prima zi (22 noiembrie) a fost vizitată stațiunea Gura Humorului (Pensiunile Perla Bucovinei, Popasul Domnesc și parcul Ariniș), centrul de Ceramică Neagră din Marginea şi Complexul Turistic Bucovina din Suceviţa.

Ziua a doua (23 noiembrie) a avut în program vizitarea Cetăţii de Scaun a Sucevei, după care delegaţia s-a deplasat spre staţiunea Vatra Dornei, unde a vizitat bazele de tratament ale hotelurilor Bradul-Călimani şi Dorna, precum şi structurile de cazare şi alimentaţie publică aferente.

De asemenea, le-a fost prezentat un film referitor la potenţialul turistic al judeţului, le-au fost împărţite materiale de promovare turistică realizate de CJ Suceava şi li s-a pus la dispoziţie pachete de servicii turistice propuse de tur – operatorii suceveni.

Întreaga delegaţie a asigurat de faptul că vizita a fost una binevenită și a promis că va promova destinația turistică Bucovina în rândul oamenilor pe care-i reprezintă, dar şi în pachetele turistice prezentate publicului evreu de către tur – operatorii din turism.

comments

comments